Vítání občánků

18.12.2012 12:33

Rodinné centrum Dobříšek o.s. se zapojilo do projektu regionálních dárků na vítání občánků města Dobříše a do svých řad přijalo první 2 čestné členy. Více informací se dozvíte v článku Ing. Hany Běželové.
 

Regionální dárky pro nejmenší dobříšské občánky

Od listopadu letošního roku dostávají děti, s kterými rodiče přijdou na vítání občánků, originální dárky. Po úspěchu místních produktů na Dobříšských regionálních trzích podpořilo město Dobříš i myšlenku regionálních propagačních předmětů. „Oslovili jsme proto Občanské sdružení Stéblo Borotice, které ve svých chráněných dílnách vytváří s klienty mnoho originálních výrobků. Spolupráce byla výborná, zajímavé nápady se jen hrnuly.
 
Nyní můžeme dětem rozdávat hřejivé a zároveň zábavné deky s motivem městských „lístečků“ ve třech základních barvách (modrá, růžová a žlutá). Doufáme, že deky dětem přinesou do chladných podzimních dní trochu tepla!“, řekl Jaroslav Melša, starosta města Dobříše.
 
Do projektu regionálních dárků našim nejmenším se zapojilo pozváním na kroužky, semináře a do své herny i místní Rodinné centrum Dobříšek. Na uvítanou připravilo nabídku ročního čestného členství zdarma, které přináší výhody především v podobě zlevněného vstupného a kurzovného. Více informací o aktivitách RC Dobříšek naleznete na www.dobrisek.cz.
 
 
 

 

Zpět

Kontakt

RC Dobříšek, z. s.
Na Nábřeží 1650
263 01 Dobříš

provozní
tel. 608 906 559

administrativa
tel. 603 199 265

koordinátor
tel.608 459 559

 

Úřední hodiny

Po-Pá 8-12 hod.

 

Sledujte nás i na sociálních sítích.

FBfacebook.com/dobrisek

IGinstagram.com/rc_dobrisek

 

 

Úřední hodiny v RC

Po-Pá 8-12 hod.

 

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode