Lampiónový průvod pohádkovým lesem

26.10.2014 06:20

Již před pátou hodinou odpolední se v sobotu 18. října 2014 tvořila dlouhá fronta dětí a dospělých u brány anglického parku v Dobříši. Netrpělivě čekali na zahájení tradičního Lampiónového průvodu pohádkovým lesem, který pořádá Rodinné centrum Dobříšek, z. s. ve spolupráci se zámkem Dobříš a realitní kanceláří ENERGON reality s.r.o.

 
Na cestě anglickým parkem děti potkaly celou řadu pohádkových bytostí - dobrého ducha Brd Fabiána a jeho družinu, čarodějnice, vodníky, princezny, Křemílka a Vochomůrku a mnoho dalších... Na nádvoří zámku pak dostaly malou pozornost jako odměnu za statečnost z rukou pana krále a jeho dvorních dam.
 
Návštěvníci si mohli zakoupit výborné občerstvení paní Petry Eisové a Miroslavy Kopsové (www.upekla.cz), lštěňského krčmáře Petra Kühleho nebo krásné keramické výrobky Veroniky Guttenbergové a ručně vyráběné šperky Romana Hojera. Pozornosti se těšila i vystoupení taneční skupiny Reçais(t) na nádvoří zámku.
 
Srdečně děkujeme všem 60 dobrovolníkům, kteří se podíleli na organizaci letošního lampiónového průvodu, zámku Dobříš za výbornou spolupráci a poskytnutí prostor a realitní kanceláři ENERGON reality s.r.o. za finanční podporu.
 
Letošního průvodu se zúčastnilo cca 1 000 dětí s doprovodem.  Děkujeme všem za přízeň a těšíme se na viděnou v příštím roce.
 

Krátké VIDEO z lampiónového průvodu - děkujeme panu Antonínu Jančovi za jeho natočení.

 

Článek na novinky.cz.

Zpět

Kontakt

RC Dobříšek, z. s.
Na Nábřeží 1650
263 01 Dobříš

provozní
tel. 608 906 559

administrativa
tel. 603 199 265

koordinátor
tel.608 459 559

 

Úřední hodiny

Po-Pá 8-12 hod.

 

Sledujte nás i na sociálních sítích.

FBfacebook.com/dobrisek

IGinstagram.com/rc_dobrisek

 

 

Úřední hodiny v RC

Po-Pá 8-12 hod.

 

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode