Informace k novému přihlašovacímu systému

21.09.2014 10:27

UPOZORNĚNÍ: PROVOZ PŘIHLAŠOVACÍHO SYSTÉMU BYL K 31. 12. 2014 UKONČEN.

 

S novým školním rokem přechází Rodinné centrum Dobříšek na nový elektronický přihlašovací systém.

Můžete do něj vstupovat přes stránky RC Dobříšek nebo přímo na adrese dobrisek.webooker.eu.

Pro používání je nutné být zaregistrován a přihlášen do systému (menu vpravo nahoře).

Návod na používání systému níže nebo ZDE.

 

UPOZORNĚNÍ: Platby faktur vygenerovaných přihlašovacím systémem prosím provádějte až po 1. hodině kurzu/konání akce. Nové číslo bank. účtu.

 

Pojmy

Přihlašovat se můžete na jednorázovou AKCI nebo na pravidelný KURZ, návštěvy herny jsou bez přihlášení.

AKCE = nepravidelná přednáška, seminář, tvoření apod.

Pravidelný KURZ = pravidelně se opakující hodiny kroužku či jiného programu

STUDENT - účastník AKCE či KURZU. Při registraci je nutné každé osobě (sobě, dětem, dalším členům rodiny) navštěvující kurzy/akce přiřadit statut studenta. Studenta lze zapsat i dodatečně v menu Další - Můj účet. 

 

Přihlášení na jednorázovou akci

Zobrazí se Vám nabídka všech akcí, které jsou naplánované v daném měsíci. Vyberete si akci, na kterou se chcete přihlásit, a kliknete na ni. Zobrazí se Vám stránka, kde jsou informace o dané akci. 

Nahoře v liště najdete dvě záložky - Detail akce (na ten se díváte) a Zápis. Pro přihlášení kliknete na Zápis. Vyberete své dítě/sebe/.... Po vybrání se zobrazí přihlášené jméno/jména "zafajfkované" a kliknete na Uložit. Objeví se informační tabulka, zda opravdu chcete danou osobu/osoby zaregistrovat a za jakou cenu/celková částka. Pokud souhlasíte, kliknete na Ano. Po několika sekundách vpravo nahoře vyskočí informační tabulka, že registrace proběhla úspěšně.

Poté Vám bude na e-mailovou adresu, kterou jste zadali při registraci, odeslán informační e-mail, ve kterém najdete potvrzení registrace na akci, fakturu, přihlášku a organizační řád RC. Tento informační e-mail dorazí také na e-mailovou adresu lektora a RC Dobříšek.

Platba může proběhnout převodem na účet dle údajů z faktury nebo může být zaplacena v hotovosti do termínu dle splatnosti faktury v RC. Přihlášku doneste při příchodu na akci.

Odhlášení z jednorázové akce (min 24 hodin před začátkem)

V seznamu akcí si vyberete tu, na kterou jste přihlášeni a ze které se chcete odhlásit. Kliknete na ni a nahoře vyberete záložku Zápis. Objeví se stránka, kde je zaškrtnuté políčko u osoby, kterou jste přihlásili. U daného jména vlevo poklikáte a "odfajfkujete" (vpravo zmizí informace student je registrován). Poté kliknete na Uložit. Objeví se informační tabulka, zda opravdu chcete odhlásit. Kliknete na Ano. Po pár sekundách se vpravo nahoře objeví informace, že tento student byl odhlášen.

Na Vaši e-mailovou adresu (kterou jste zadali při zřizování svého účtu) přijde potvrzovací e-mail, že jste z akce byli omluveni. Stejný e-mail dojde lektorovi i RC Dobříšek.

 

 

Přihlášení na kurz

Zobrazí se Vám nabídka všech kurzů, které jsou naplánované. Kliknutím si vyberete ten, na který se chcete přihlásit. Zobrazí se stránka, kde jsou informace o daném kurzu. Nahoře v liště najdete dvě záložky Detail kurzu a Zápis. Pro přihlášení kliknete na Zápis. Vyberete své dítě/sebe/...

Pozor! Zde se přihlašujete na celý kurz. Pokud se chcete přihlásit pouze na jednu hodinu, je nutné toto přihlášení provést prostřednictvím záložky Rozvrh, kde si najdete daný termín.

Po vybrání se zobrazí jméno "zafajfkované" - kliknete na Registrovat. Objeví se informační tabulka, zda opravdu chcete danou osobu zaregistrovat a za jakou cenu. Zde můžete využít slev členství (jste-li členem) či sourozeneckých (přihlašujete-li více svých dětí). Pokud souhlasíte, kliknete na Ano. Po několika sekundách vpravo nahoře vyskočí informační tabulka, že registrace proběhla úspěšně.

Poté Vám bude na e-mailovou adresu, kterou jste zadali při registraci, odeslán informační e-mail, ve kterém najdete potvrzení registrace na kurz, fakturu, přihlášku a organizační řád RC. Tento informační e-mail dorazí také na e-mailovou adresu lektora a RC Dobříšek.

Platba může proběhnout převodem na účet dle údajů z faktury nebo může být zaplacena v hotovosti do termínu splatnosti faktury v RC. Přihlášku doneste při příchodu na kurz.

 

Odhlášení z hodiny kurzu před jejím zahájením

Pokud se chcete omluvit/odhlásit z některé hodiny kurzu. Vyberete si složku Rozvrh a najdete si termín svého kurzu, kdy víte, že nepřijdete. Kliknete na daný den kurzu a objeví se tabulka s Vaším přihlášením. Políčko Přítomen odškrtnete a potvrdíte OK.

Poté Vám přijde na e-mailovou adresu e-mail, který potvrzuje Vaše omluvení z hodiny.

 

Odhlášení z celého kurzu před jeho zahájením.

Odhlášení z celého kurzu před jeho zahájením je možné pouze na základě zaslání tohoto požadavku e-mailem nebo telefonicky na kontakty Dobříšku.

 

Osobní data uváděná v elektronickém přihlašovacím systému jsou využívána Rodinným centrem Dobříšek, z. s. pouze pro potřeby zápisů na akce/kurzy a pro statistické účely. Data jsou spravována společností Aperus, s.r.o. registrované u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

 

Zpět

Kontakt

RC Dobříšek, z. s.
Na Nábřeží 1650
263 01 Dobříš

provozní
tel. 608 906 559

administrativa
tel. 603 199 265

koordinátor
tel.608 459 559

 

Úřední hodiny

Po-Pá 8-12 hod.

 

Sledujte nás i na sociálních sítích.

FBfacebook.com/dobrisek

IGinstagram.com/rc_dobrisek

 

 

Úřední hodiny v RC

Po-Pá 8-12 hod.

 

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode