Lampionový průvod: Cesta pohádkovým lesem

01.11.2022 21:05

Celá akce je realizována především díky nadšení a času dobrovolníků, děkujeme! Rozsah pohádkových stanovišť bude letos rozšířen a potkat budete moct i zcela nové pohádkové postavy! Těšíme se opět také na koně. 

Tentokrát je součástí trasy také průchod skrze Francouzskou zahradu až na nádvoří Zámku Dobříš, kde se bude nacházet několik stánků s občerstvením a možností zakoupit si drobné dárečky od místních podnikatelů od cca 16:00. Otevřena bude také zámecká restaurace, kam doporučujeme ideálně rezervaci v případě zájmu. 

Zábavu garantujeme i starším a teenagerům, k dispozici bude opět peklo - prosíme bojácné povahy a rodiče

 menších dětí, aby na trasu opravdu nevstupovali (bude označeno cedulí s varováním - půjde o slepé krátké rozšíření běžné trasy). Ti nejstatečnější si mohou ověřit, zda to zvládnou i bez křiku. Cítíte se odvážní? Ve tmě to získá ještě větší grády! 

Prosíme, respektujte trasu při průchodu Francouzskou zahradou - nebude možné vstoupit přímo do srdce Francouzské zahrady, pouze podél (zveřejníme mapku, bude k dispozici i na místě, trasa bude označena, večer nasvícena a pod dohledem dobrovolníků). Dále prosíme nevstupovat na trávníky na nádvoří (středová část nádvoří). Zámek Dobříš nám vše nasvítí, abyste si mohli užít krásu zámku i za tmy. 

Více info budeme postupně zveřejňovat. Pokud máte zájem nám jakkoliv pomoct, rádi o vás uslyšíme na 608 459 559. Akce se bude konat za každého počasí. 

Vstupné dobrovolné - u brány anglického parku bude kasička s registrovanou veřejnou sbírkou pro Dobříšek, kam bude možné vhodit jakýkoliv příspěvek. Za příspěvek 100 Kč vám obratem poděkujeme krásnou reflexní odrazkou ve tvaru ducha, kterou si děti budou moct hned nalepit na bundu. Akce je finančně podpořena z grantového programu města Dobříše.

 

Zpět

Kontakt

RC Dobříšek, z. s.
Na Nábřeží 1650
263 01 Dobříš

provozní
tel. 608 906 559

administrativa
tel. 603 199 265

koordinátor
tel.608 459 559

 

Úřední hodiny

Po-Pá 8-12 hod.

 

Sledujte nás i na sociálních sítích.

FBfacebook.com/dobrisek

IGinstagram.com/rc_dobrisek

 

 

Úřední hodiny v RC

Po-Pá 8-12 hod.

 

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode