Dentální hygiena pro děti

07.10.2022 07:45

Dvě na sebe volně navazující akce pro osvětu dětské dentální hygieny zábavnou formou. Za její realizaci děkujeme dentální hygienistce Lucii Ráczové, která s dětmi umí skvěle pracovat a nikdy jí nechybí úsměv!

5. října 2022

Workshop určený pro rodiče a děti ve věku od 4 do 10 let pod vedením zkušené dentální hygienistky Lucie Ráczové, která má bohaté zkušenosti z oboru. Co vše se od ní dozvíte? * Nejen základní informace o zubech a dutině ústní * Ale i co zubům škodí a co prospívá (potraviny, kartáček, plak, ale třeba i fluoridy) * A také jak na zubní kaz ( jak vznikne, jak vypadá, jak se mu vyhnout i jak ho léčit) Vše bude doplněno hrami tak, aby to Vaše děti co nejvíce bavilo a zároveň si budou moci nácvik čištění vyzkoušet na modelech zubů. Každé "vyškolené" dítko odejde z přednášky se sešitem "kniha her" a samolepkami k rozvrhu čistění.

19. října

Tento workshop, určený pro děti od 4 do 10 let v doprovodu rodičů, lehce navazuje na předchozí "teoretickou" část, která nám vysvětlila jaká úskalí může skrývat péče o zuby a jak správně se o chrup starat. Na tomto setkání si vše krátce a hravě zopakujeme a pustíme se do nácviku čištění zubů již přímo v ústech dětí za pomoci zubních kartáčků, které děti na místě dostanou. Zaměříme se na správnou techniku čištění a vše si podrobně vysvětlíme. Děti budou na konci přednášky odměněny diplomem.

Registracehttps://dobrisek.webooker.eu/Courses?semesterID=546

Zpět

Kontakt

RC Dobříšek, z. s.
Na Nábřeží 1650
263 01 Dobříš

provozní
tel. 608 906 559

administrativa
tel. 603 199 265

koordinátor
tel.608 459 559

 

Úřední hodiny

Po-Pá 8-12 hod.

 

Sledujte nás i na sociálních sítích.

FBfacebook.com/dobrisek

IGinstagram.com/rc_dobrisek

 

 

Úřední hodiny v RC

Po-Pá 8-12 hod.

 

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode