Výzva 10 tisíc kroků

25.03.2022 14:12

Přidáte se k výzvě a pokusíte se denně pokořit 10tisíc kroků? Z minulého roku víme, že to není vždy snadné, pokud nemáte dostatek příležitostí. Proto jsme se na FB denně podporovali a motivovali, přidejte se k nám!  

Odkaz na FB výzvu: https://www.facebook.com/events/676209543436225/

Ať už jako jednotlivec či jako tým, letos město Dobříš může obhájit titul z minulého roku a opět zvítězit. Především jde však o zdraví, radost z pohybu a o pobyt na čerstvém vzduchu. Abychom si to opravdu užili, připravili jsme pro vás krásný výlet, který bude zakončením celé výzvy. Postupně zveřejníme výchozí místo, cíl a zakončení včetně skvělého občerstvení a posezení, na které vás srdečně zve koordinátorka Veronika Liotard.

Informace o výletu:
Kdy: 30.4. 2022 - celodenní akce
Kde: Zduchovice (20 km od Dobříše), přesná adresa bude upřesněna vč. informace o parkování
Cíl: vyhlídka na Vltavu (tzv. meandr), Solenická přehrada, rozhledna Milada, pozůstatky vojenské bojové linie tzv. řopíky
Délka trasy: 15 km, tedy 2× 10tisíc kroků - realizovat půjde také polovinu trasy
Závěr: lahodné domácí občerstvení, nealko nápoje, káva, na přiťuknutí také víno - lze si přinést jakékoliv nápoje a občerstvení, např. buřty a udělat si piknik/táborák v zázemí Zduchovic (veškeré nádobí a napichováky zajištěny). 

Důležité: Pro přesné informace s adresou začátku výletu, parkování a čase je třeba se registrovat (odkaz bude doplněn během několika dní). Registrace je zdarma, je důležitá proto, abychom měli na vás kontakt, kdyby se cokoliv změnilo a také měli přehled o počtu účastníků (a tedy i množství občerstvení, které je třeba zajistit). Děkujeme!

Účast bude multikulturní, takže uslyšíte francouzštinu i angličtinu, neváhejte partu rozšířit o další jazyky ;-)
Pokud se plánujete účastnit s menšími dětmi, můžete se nechat dovézt na rozhlednu Milada a absolvovat s námi trasu pouze nazpět, tedy cca 7 km. Pro ještě menší děti bez kočárků a nosítek doporučujeme realizovat pouze solenickou vyhlídku (cca 3,5 km celkem) a přidat se k nám až v téměř cílové rovince. Celou trasu půjde realizovat také s kočárkem, jen bude třeba část trasy od rozhledny realizovat bez návštěvy bunkrů (cca 1,5 km), nicméně poté se opět sejdeme a půjdeme spolu zpět do cíle. Nezapomeňte se registrovat a do poznámky napsat, že chcete absolvovat jen část trasy, abychom vás mohli informovat o přesných časech a vy se mohli na cestě napojit a zvládnout cílovou rovinku všichni společně! 

Zpět

Kontakt

RC Dobříšek, z. s.
Na Nábřeží 1650
263 01 Dobříš

provozní
tel. 608 906 559

administrativa
tel. 603 199 265

koordinátor
tel.608 459 559

 

Úřední hodiny

Po-Pá 8-12 hod.

 

Sledujte nás i na sociálních sítích.

FBfacebook.com/dobrisek

IGinstagram.com/rc_dobrisek

 

 

Úřední hodiny v RC

Po-Pá 8-12 hod.

 

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode