Dobříšek podporuje Vánoční krabici od bot 2014

01.12.2014 10:45

Milí přátelé, 
ráda bych Vás a Vaše děti  pozvala jménem farní charity v Dobříši k akci „VÁNOČNÍ KRABICE OD BOT 2014“. Tento  nápad naše děti posiluje v  cítění s druhými. Ukazuje jim, že se dá někomu udělat radost a nemusí to stát mnoho peněz. Je skvělé, že si našel místo už v mnoha rodinách. Děti si určitě rády užijí  Vašeho  společného času, který jim věnujete, a možná zavedete o jednu příjemnou vánoční tradici navíc.
 
A jak na to ? ...
 
1) Obstarejte s Vaším dítětem prázdnou krabici od bot.
2) Rozhodněte se, pro koho bude určena (pro dívku, pro chlapce a v jakém věku – nejvhodnější je pro vrstevníka Vašeho dítěte) 
3) Naplňte postupně krabici věcmi, které by podle VAŠEHO DÍTĚTE jeho adresátovi udělaly radost (pastelky, blok, hračku, tričko, knížku, nějakou sladkost, co je zkrátka napadne ... )
4) Až bude krabice plná (nemusí být plná :-)), hezky ji společně zabalte a navrch dejte štítek, pro koho je určena.
5) Doneste ji na sběrné místo (viz níže)   
 
Vaši krabici dostane k Vánocům dítě z potřebné rodiny, tak jako to bylo i 
v minulých letech a věřte, že mu udělá radost.  O to, že se krabice dostanou do správných rukou, se postarají jako loni pracovnice pracovnice Diakonie západ. Krabice poputují do sociálně slabých rodin. Nejsou to jen „na venek" chudé rodiny, ale potýkají s opravdovými existenčními problémy a Vaše krabice může být třeba ten nejlepší dárek, který dítě z této rodiny pod stromečkem objeví. 
  
PROSÍM, zvažte a dohlédněte, co do krabice chce Vaše dítě dát. Určitě by to měly být věci nepoškozené, čisté a v případě nějaké té dobroty trvanlivé. Nezapomeňte na krabici (na štítek) napsat věk a pohlaví budoucího obdarovaného.
 
Pokud Vás napadne ve Vašem okolí někdo, koho by mohla tato akce zajímat, může se také zapojit.
 
Pokud se do této akce zapojíte, noste své „krabice od bot“ do Pastoračního centra sv. Tomáše od neděle 14. .prosince do 17.prosince  a Vaše dárky budou následující odvezeny a předány potřebným dětem.V
 
Díky všem za pomoc, Jana Svobodová, FCH Dobříš
 

Zpět

Kontakt

RC Dobříšek, z. s.
Na Nábřeží 1650
263 01 Dobříš

provozní
tel. 608 906 559

administrativa
tel. 603 199 265

koordinátor
tel.608 459 559

 

Úřední hodiny

Po-Pá 8-12 hod.

 

Sledujte nás i na sociálních sítích.

FBfacebook.com/dobrisek

IGinstagram.com/rc_dobrisek

 

 

Úřední hodiny v RC

Po-Pá 8-12 hod.

 

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode